Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

HEEL de dokter

Gerecenseerd door: Wybrich Cnossen

“Blijf in ontwikkeling, blijf HEEL” is de primaire boodschap van de auteurs, maar hoe doe je dat met zo’n prachtvak als arts in verschillende levens- en loopbaanfases? Over dit onderwerp zijn reeds verschillende boeken geschreven in de loop der jaren. ‘HEEL de dokter’ biedt de lezer nieuwe uitdagingen op een creatieve en eigentijdse wijze.

Dit boek biedt je een persoonlijke ontdekkingsreis door het stellen van vragen, quotes, punten van zelfreflectie en gekleurde illustraties. Deze aanwijzingen brengen verdieping aan je persoonlijke ontwikkeling, met name waarom en hoe je je werk uitvoert. Met de kijktips, verwijzingen naar websites en interessante leesboeken, en een up-to-date referentielijst kun je nog meer inspiratie opdoen. Het boekje staat boordevol ideeën en handvaten voor bewustwording hoe je als persoon en als professional in het leven staat.

Voor elke levensfase is een casus beschreven. Van geneeskundestudent tot (gepensioneerde) senior arts veranderen behoeftes en keuzes tijdens de loopbaan. Dit kan een zekere herkenbaarheid geven voor lezers die zich in een (nieuwe) levensfase willen (her)ontdekken, kritisch nadenken over de toekomst en zichzelf een spiegel willen voorhouden.

Met dit boek kun je jezelf ontmoeten, maar eveneens door middel van kleine opdrachten terugkijken en vooruitblikken met vrienden en collega’s. Op het eerste zicht lijken de tips klein, maar in de praktijk kunnen ze een groot persoonlijk resultaat bieden. Bijvoorbeeld momenten van voldoening, positieve energie en wederkerige tevredenheid op het werk.

Een handig pocket formaat boekje dat je zelfs in de doktersjas als een letterlijk hulpmiddel kan meenemen. Met de bijgevoegde ansichtkaarten kun je ook vrienden of collega’s een inspirerend moment geven. Kortom, een hele ontdekkingsreis voor elke aio (arts in ontwikkeling) ‘in the pocket’!

9200000065827949
Sluiten
X Zoek