Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Natuurlijk! Elke dag echt eten

Geresenceerd door: Melanie Linssen-Meijer

Kosmos Uitgevers, april 2014. Ean: 9789021555997


Eindelijk een kookboek waar alles in samenkomt: de nuchtere constateringen over voedselhypes, toegankelijke achtergrondinformatie over onder andere suiker, zout, gluten en insulineresistentie, veel goede tips, lekkere recepten én een aparte kidsspecial. Het fijne is dat alle recepten rekening houden met diverse allergieën (gluten, koemelkeiwit) en vegetariërs. Niet onlogisch als je weet dat de auteur al eerder Het Heden Ik Kookboek schreef speciaal voor mensen met voedselallergieën en hypoglykemie, waarvan er meer dan 35.000 van zijn verkocht. Met haar meest recente boek ben je als arts gelijk bij met de zin en onzin van superfoods, leaky gut syndrome en verzuring. Sterker nog, dit boek zou ik elke patiënt aanraden die behoefte heeft aan inspiratie en achtergrondinformatie met betrekking tot voeding. Andere kookboeken zijn voortaan overbodig. Mooie lay-out en net genoeg foto’s om je als lezer razend enthousiast te maken. Koken wordt een feestje, en eten wordt genieten. Nu nog als arts op zoek naar de tijd om écht te lunchen.

- Melanie Linssen-Meijer, waarnemend huisarts

9200000021970685
Sluiten
X Zoek